Jag fotar inte vem som helstMen jag fotar gärna dig!

Kul att du har hittat hit,

för du har nu träffat världens mest underbaraste person...alltså din partner. Det är något jag är mycket glad över, trots att jag ännu inte känner er så delar jag den glädjen med er för det är något att det mest fantastiska som finns när kärleken mellan två människor är så starkt att man bestämmer sig för att man för alltid vill hålla ihop, ta hand om och älska varandra. Förresten så gillar jag redan er, ni verkar va ett härligt par!Du undrar säkert vem jag är, eller så gör du faktiskt inte det, men jag tänker berätta ändå för även om du inte väljer mig som fotograf så ska du minnas varför du i så fall valde fel.


Jag är dedikerad som person och att uppfylla era önskemål är mitt största fokus. Kan jag dessutom bidra till att er glädjefyllda dag fylls med ännu mer glädje då har jag nått ytterligare ett av mina mål vid fotografering.Har du en tendens att skämmas över en person som slänger sig på marken o rullar bland löv och gräs för att fånga den perfekta bilden? Det får du stå ut med. Mitt engagemang är stort och kan i värsta fall kosta mig ett par nya byxor, men det är det värt. Jag accepterar inte att inte ge mitt allra bästa när jag fotograferar er.


Så, när ses vi?

Jag längtar redan!


/ Gabriella VF

Q&A

Hur skulle jag kortfattat beskriva mig som fotograf?

Mer känsla och kreativitet, mindre styrd av teknik.

Ej stirra mig inte blind på regler utan hellre utmana dem.Lifestyle fotograf kallas den stil jag eftersträvar. Äskar bilder tagna i stunden som fångar äkta känslor, både super cheesy romantiska men även lekfulla bilder osv osv. Jag tror ni förstår vad jag menar.


Vissa är ibland rädda för att de ska se stela och tillgjorda ut, men detta kommer icke ske. När vi är ute och fotar så är vi egentligen ute o har lite kul ihop, lite då och då kanske jag uppmanar er att göra något och den respons ni ger på det blir stunden jag fångar på bild. Lätt va ;)

Hur länge har jag fotat bröllop och hur?

Min första bröllopsfotografering va år 2012.


Jag driver min fotografering som hobbyverksamhet. En av fördelarna med det är att jag kan erbjuda schysstare priser och flexibilitet. Men i de fall det efterfrågas kan fakturering ske via frilansfinans.

Hur går fotograferingen till hos mig?

Jag ÄLSKAR utomhus fotografering, natur i ur och skur, city känslan, hemmamiljö you name it! Tvinga mig bara inte in i en studio. Nej, där dör min entusiasm. Vid konsultationen ( ingår i alla paket) diskuterar vi platser att fota på bland annat.

Hur sker en konsultation? Vad går man igenom?

Vad händer efter fotograferingen?


En konsultation sker digitalt och du får instruktioner vid bokning.


Vi går igenom schema/ upplägget. Önskemål om fotografering och platser och andra praktiska detaljer.


Väntan…och ytterligare väntan :P

Jag brukar försöka skicka 1-3 smakprov redan dagen efter, men beroende på fotograferings paket man valt kan det ta 1 månad och mer för bilderna att levereras.


X- antal redigerade bilder ingår i respektive paket. Jag väljer ut dessa och vi har sedan en gemensam genomgång digitalt där ni har möjlighet att tycka till angående den redigering som kommer att tillämpas.

Bilderna levereras seda på en fin USB sticka,