Jag fotar inte vem som helst.


Men jag fotar gärna dig!

Kul att du har hittat hit,

för du har nu träffat världens mest underbaraste person...alltså din partner. Det är något jag är mycket glad över, trots att jag ännu inte känner er så delar jag den glädjen med er för det är något att det mest fantastiska som finns när kärleken mellan två människor är så starkt att man bestämmer sig för att man för alltid vill hålla ihop, ta hand om och älska varandra. Förresten så gillar jag redan er, ni verkar va ett härligt par!


Du undrar säkert vem jag är, eller så gör du faktiskt inte det, men jag tänker berätta ändå för även om du inte väljer mig som fotograf så ska du minnas varför du i så fall valde fel.


Jag är dedikerad som person och att uppfylla era önskemål är mitt största fokus. Kan jag dessutom bidra till att er glädjefyllda dag fylls med ännu mer glädje då har jag nått ytterligare ett av mina mål vid fotografering.


Har du en tendens att skämmas över en person som slänger sig på marken o rullar bland löv och gräs för att fånga den perfekta bilden? Det får du stå ut med. Mitt engagemang är stort och kan i värsta fall kosta mig ett par nya byxor, men det är det värt. Jag accepterar inte att inte ge mitt allra bästa när jag fotograferar er.


Så, när ses vi?

Jag längtar redan!


/Gabriella